Het laatste nieuws over Trappist®-producten, de Internationale Vereniging Trappist of de aangesloten abdijen vindt u hier.
Het laatste nieuws over Trappist®-producten, de Internationale Vereniging Trappist of de aangesloten abdijen vindt u hier.
50 jaar na de verhuis van de abdij van Onze Lieve Vrouw van Soleilmont
Boa Vista (Brazilië) ontvangt op 7/3/2023 het ATP logo!
Klaarland krijgt het ATP label voor haar confituren!
De Achelse Kluis
Nieuwe kaas bij Mont des Cats : de "Bourle"
Klaarland op de weg van de duurzaamheid
Koningshoeven, wijn, Nillis en awards...
Chimay kazen : Le Gourmet, Le Gourmand, Le Cendré de Scourmont, ...
Klaarland: verbondenheid door een webshop?
"Westmalle extra" voortaan op ruimere schaal verdeeld
Chimay : "la verte", de nieuwe "150"
Brecht: Trappistinnen pakken uit met hoogkwalitatief badlinnen
Trappist Rochefort: Tripel Extra
Nieuwe verzorgingslijn in Brecht
Nieuw bier van de abdij van Engelszell: Zwickl!
Nieuw parcours voor toeristen in Orval!
Chocolade Nasi Pani (CZ) ontvangt ATP label
Mount St. Bernard: Tynt Meadow brood van Fr. Joseph
Verloren Maandag in Westmalle
Abdij O.L.V. van Nazareth Brecht stelt nieuwe TRAPP-lijn voor
Trappiste Rochefort 8 in 75 cl fles opnieuw in de kijker!
Priorij Klaarland: nieuwe productieruimtes
Trappistenbier Weisse Hell krijgt ATP label
Nasi Pani (CZ) 21ste IVT abdij
Brouwerij Chimay: zonnepanelen
Brouwerij Westmalle hergebruikt een derde van het water
Artisanale confituur van Priorij Klaarland
Orval: project Biomethanisatie gekoppeld aan het waterzuiveringsstation
Duurzame opwekking van elektrische energie in het klooster van Engelszell
Spencer Abbey plaatst zonnepanelen
Trappistenbier Zundert 10 krijgt het ATP label
Tynt Meadow, het eerste Trappistenbier in de geschiedenis van Engeland, verkrijgt het ATP-label
Trappist®, een beschermde naam
Nieuw Trappistbier van de Abdij Mount Saint Bernard (UK)
Grande Réserve Barrique 2022
Westmalle krijgt een gloednieuw glas